In English
 
 

Osallistu Metsän tuntu - sarjakuvakilpailuun

Väinö Tannerin säätiö järjestää sarjakuvakilpailun, jonka aiheena on metsä. Kilpailussa on avoin sarja (ei alaikärajaa) sekä lasten ja nuorten sarjat (6-12 ja 13-17v). Kilpailuun voi osallistua myös työparina tai ryhmänä. Jos lasten tai nuorten sarjaan osallistuva haluaa osallistua myös avoimeen sarjaan, siihen tarvitaa toinen osallistumisilmoitus (kerralla voi ilmoittautua vain yhteen sarjaan).

Tekijänoikeudet säilyvät tekijällä ja hänellä on myös vapaus julkaista kyseiset sarjakuvat muualla. Voittaneetj a säätiön julkaisemat sarjakuvat on myös oikeus julkaista muualla 10.9.2021 lähtien.

Tietosuoja: Kilpailuun osallistumisilmoitukset säilytetään (mukaan lukien liitteinä olleet työt) säätiön hakujärjestelmässä 31.10.2021 asti, jonka jälkeen tiedot poistetaan hakujärjestelmästä. Tämän jälkeen säätiöllä on oikeus säilyttää ja käyttää kilpailutöitä edellä Julkaisut-kohdassa mainitulla tavalla.

Alle 13 vuotiaan osallistujan huoltaja tekee osallistumisilmoituksen osallistujan puolesta, jotta voidaan varmistaa huoltajan suostumus kilpailutietojen tallentamiseen hakujärjestelmään sekä edellä mainittuun kilpailun tietojen julkistamiseen kuvien käyttöön.


Osallistujan tiedot


Kilpailu

Kilpailusarja:*