In English
 
 

Tietosuojaseloste


1. Rekisterinpitäjä


Väinö Tannerin säätiö sr, Y-tunnus 0221107-1, Kapteeninkatu 11 D 35 00140 Helsinki. sähköposti info@vainotannerinsaatio.fi, puhelin +358 50 3409112

Rekistereistä vastaava henkilö: toimitusjohtaja Jyrki Jauhiainen, yhteystiedot yllä.

2. Käsiteltävien henkilötietojen kategoriat


Väinö Tannerin säätiössä henkilörekisterit liittyen

a) säätiön apurahojen, residenssipaikkojen ja muun tuen hakemiseen, myöntämiseen ja seurantaan,

b) säätiön tapahtumien ja palveluiden osallistumis- ja käyttöilmoituksiin ja yhteydenpitoon osallistujien ja käyttäjien kanssa, sekä

c) yhteistyötahoihin ja heille tiedottamiseen ja muuhun viestintään

3. Henkilötietojen käsittelyn perusteet ja käsittelyn tarkoitukset


Käsittelyn peruste on säätiön tukien, tapahtumien ja palveluiden kohdalla on rekisterinpitäjän oikeutettu etu ja yhteistyötahojen osalta pääsääntöisesti suostumus. Rekistereistä on laadittu erilliset rekisteriselosteet, joka on rekisteröidyn saatavilla säätiössä.

4. Säännönmukaiset tietolähteet


Apuraha- ja residenssitoiminta sekä muu tuki, säätiö tapahtumat ja palvelut

Tallennettavat hakijan ja hakemuksen ja osallistumis- ja käyttöilmoituksen tiedot sekä selvitys apurahan, residenssin tai muu tuen käytöstä saadaan hakijoilta itseltään säätiön omien apuraha- ja ilmoittautumisjärjestelmien ja sähköpostin kautta.

Ulkopuolisen lausunnonantajan ja lausunnon tiedot saadaan hakijan pyynnöstä lausunnonantajalta itseltään säätiön em. omien järjestelmien tai sähköpostin kautta.

Apuraha-, residenssihaku- ja ilmoittautumisjärjestelmiä käyttävät säätiön nimetyt työntekijät tallentavat apurahojen, residenssien ja osallistumis- ja käyttöilmoitusten hallinnolliseen käsittelyyn, myöntämispäätöksiin ja tukien maksatukseen liittyvät tiedot.